Belépve mint:

kilépés
90
Átlagos
Közepes
  • 50 dkg nyúlhús
  • 25 dkg nyúl máj (ha nincs, csirke is jó)
  • 20 dkg gomba
  • 15 dkg szalonna
  • 2-2 paprika, paradicsom
  • 2 szál sárgarépa
  • 20 dkg rizs
  • só bors, kakukkfü, rormaring

Rizses nyúl

A nyúlhúst felkockázzunk, kakukkfűvel, rozmaringgal, sóval és borssal befűszerezzük. és 1 órán át pácoljuk. Kevés olajon vagy zsíron elősütjük a nyulat. Kivesszük, és a visszamaradt zsiradékba megsütjük a szalonnát. Beletesszük az apróra vágott vöröshagymát, megsütjük. Mehet bele paprika, paradicsom, és a kockára vágott sárgarépa. Jól átpirítjuk, és beletesszük az elősütött nyulat. Vizet öntünk alá, és fél órát pároljuk. beletesszük a májat, gombát, és a rizst, majd felöntjük vízzel. Addig főzzük, amíg a rizs megpuhul. Jó étvágyat.
tipp Savanyúsággal tálaljuk.
.

visitor mondta:

Köszönöm. örülök, hogy ízlett.

2014-01-31 19:44:33

mikaj mondta:

Egyszerű és mégis zseniális! Gratulálok a letisztult és ízletes receptekhez!

2014-01-30 10:38:28

Vendég

Erzsébet mondta:

Nagyon finom!!
És egészséges!

2014-02-21 13:12:28

Vendég

kissistvan mondta:

kiprobaltam q.va jo

2014-08-20 14:26:29

Vendég

kiss istván mondta:

most készÍtettem el újra ,de bizony ez most is q.va jó

2017-02-04 14:12:20

Vendég

kiss istván mondta:

most készÍtettem el újra ,de bizony ez most is q.va jó

2017-02-04 14:12:35

Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: