Belépve mint:

kilépés
60
Átlagos
Közepes
  • 4 nyúlcomb, sárgarépa, vöröshagyma, póréhagyma,
  • paradicsom, paprika, zsírszalonna, fokhagyma, só, bors, tarhonya, gomba, csípős paprika

Gombás lecsós nyúl tarhonyával

A nyúlcombokat fűszerezem, póréhagymával, sárgarépával kevés olajon megsütöm. A szalonnából, vöröshagymából, paprikából, paradicsomból elkészítem a lecsót. Félidőben beleteszem a gombát, készre főzöm. A tarhonyát kevés zsíron megpirítom, felöntöm vízzel. Felkarikázott csípős paprikával kínálom.
.
Vendég

Erzsébet mondta:

Mindenféle nyulhusból készült étel nagyon finom. És egészséges is, mert a nyul husa koleszterinszegény.

2014-02-21 13:16:52

Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: