Belépve mint:

kilépés
60
Átlagos
Közepes
  • nyúlcomb, káposzta, süritett paradicsom,
  • fokhagyma, egész köménymag, só, cukor, bors,
  • zsír, liszt, sült fűszersó, vegeta

Édes káposztás nyúlcomb

Káposztát 1,5x1,5 cm kockákra vágom, vízben felteszem főzni. Ízesítem sóval, és 1 evőkanál egész köménymaggal.
Elkészítem a paradicsommártást: Az apróra vágott fokhagymát kevés zsíron megpirítom. Megszórom, lisztel, kicsit pirítom, és felöntöm sűrített paradicsommal. Jól kiforralom, Sóval, cukorral ízesítem. Belemerem a megfőtt káposztát, és a főző lével felhígítom mártás sűrűségűre.
A nyúlcombokat eldarabolom, lefaragom, nagyobb darabokat vágok belőle. Fűszerezem só-bors, vegeta, fűszersó, és 1 órai pácolás után megpirítom egy serpenyőben, kevés vizet öntök alá, és készre sütöm.
Friss kenyérrel tálalom.
Jó étvágyat.
.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: