Belépve mint:

kilépés
100
Átlagos
Közepes
  • pirospaprika
  • fehépaprikából egy kis szelet
  • 1 evőkanál mustár
  • 2 evőkanál tejföl
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3-4 szál sárgarépa
  • 2-3 szál zöldség
  • 2 szem burgonya
  • 20 dkg sertéshús
  • só, bors ízlés szerint
  • gulyáskrém
  • ételízesítő

Ragu leves

A zöldségeket apróra vágjuk olajon megpirítjuk, a megmosott, felszeletelt hússal, majd ha jól megpirultak két evőkanál liszttel megszórjuk, és felengedjük vízzel!
Majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, ételízesítőt is rakhatunk bele, és szép lassan főzzük! Ha fél főzésben van akkor bele rakhatjuk a krumplit is a kis pirospaprikát, gulyáskrémet ízlés szerint!
Majd ha már megfőttek a zöldségek és a hús is, egy kis mustárral és tejföllel még ízesíthetjük!
tipp Tészta helyett rizst szoktam bele főzni!
.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: