Belépve mint:
45
Átlagos
Közepes
4
2
2912
0
- 1 csomag vaníliás puding
- 3 db szegfűszeg
- 1 kiskanál fahéj
- fél kg szamóca
- 3 alma
- fél üveg meggybefőtt
- 4 evőkanál méz
- 1 dl tej
- 2 evőkanál nádcukor
Gyümölcsleves
Miután a gyümölcsöket megmostuk megpucoltuk felrakjuk főni ( a szamóca felét szoktam az elején beleönteni, majd ha megfőttek a gyümölcsök akkor öntöm bele a másik felét a sűrítés előtt) 1,5 liter vízbe, ekkor ízesíthetjük fahéjjal, szegfűszeggel és édesíthetjük cukorral, mézzel ízlés szerint. Ha a gyümölcsök megpuhultak és a meggy is feljött a leves tetejére, akkor besűríthetjük. 1 csomag pudingport elkeverünk egy kis tejjel, majd felöntünk 1dl tejjel, és beleöntjük a levesbe, folyamatos kevergetés mellett besűrítjük vele a levesünket.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: