Belépve mint:

kilépés
110
Egyszerű
Közepes
  • 2 db Halászlékocka
  • 2 db Pörkölt ízesítő kocka
  • 3-4 db Tvpaprika
  • 1 kg Apróra vágott vöröshagyma
  • 3 kg Tisztított Törpeharcsa darabok
  • 2 kg Nokedli

Törpeharcsapaprikás

A vöröshagymát apróra vágom kevészsíradékon /vagy olajon/ űvegesre párolom, majd hozzá adom a papríkát, pörkölt ízesítő, és a halászlé kockát, annyí vízzel engedem fel ,hogy jó sűrű legyen legalább másfélórát főzőm ,hogy a paprika szétfőljön. Hozzá adom a haldarabokat ízlés szerint sózom, mikor felforr rárakom a pirospaprikát és kb20-25percig főzőm. Nokedlivel és aki szereti tejföllel lehet tálalni.
tipp A halakat előtte legalább 2órával le kell sózni ,hogy kellő íze legyen.
.

vadne67 mondta:

Totóka ez nagyon ott van!!!

2010-09-26 17:24:52

totiusz mondta:

Köszönöm, a papáéknak is tetszett:-)

2010-10-01 19:36:49

Vendég

Tunde mondta:

Azért választottam ezt a receptet,mert nálunk is pontosan úgy készül a halászlé,ahogyan Te írod a receptedben.Gondoltam nem foghatok mellé....igazam lett....isteni a paprikás!Köszönet érte!!!

2012-05-08 06:38:43

Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: