Belépve mint:
110
Egyszerű
Közepes
2
4
2870
3
- 2 db Halászlékocka
- 2 db Pörkölt ízesítő kocka
- 3-4 db Tvpaprika
- 1 kg Apróra vágott vöröshagyma
- 3 kg Tisztított Törpeharcsa darabok
- 2 kg Nokedli
Törpeharcsapaprikás
A vöröshagymát apróra vágom kevészsíradékon /vagy olajon/ űvegesre párolom, majd hozzá adom a papríkát, pörkölt ízesítő, és a halászlé kockát, annyí vízzel engedem fel ,hogy jó sűrű legyen legalább másfélórát főzőm ,hogy a paprika szétfőljön. Hozzá adom a haldarabokat ízlés szerint sózom, mikor felforr rárakom a pirospaprikát és kb20-25percig főzőm. Nokedlivel és aki szereti tejföllel lehet tálalni.

Tunde mondta:
Azért választottam ezt a receptet,mert nálunk is pontosan úgy készül a halászlé,ahogyan Te írod a receptedben.Gondoltam nem foghatok mellé....igazam lett....isteni a paprikás!Köszönet érte!!!2012-05-08 06:38:43
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: