Belépve mint:

kilépés
90
Egyszerű
Közepes
  • 10 kg Papríka
  • 6 kg Paradicsom hámozva
  • 4 kg Hagyma
  • 3 kg Lecsókolbász
  • 2 kg Csípős házikolbász
  • 2 kg Kolozsvári szalonna
  • 1 kg Fűstölt szalonna
  • 1, 5 kg Tarhonya vagy rizs
  • 15 dkg só
  • 20 dkg Kristálycukor

Lecsó

A fűstöltszalonnát és a Kolozsváriszalonnát űvegesre pírítom , majd rá rakom a hagymát egy marék cukrot rakok rá kicsit összekaramelizállom. Mikor kezd a hagyma fonyadni rárakom a felszelt paprikát kicsit azt is fonnyasztom és majd jöhet a paradicsom . Amikor a paradicsom kezd szétfőni hozzá adom a kolbászokat . Ekkor kell meg kóstolni és ízlés szerint sózni. A tarhonyát /vagy rízst / utoljára kell hozzá adni amikor elkezd puhulni le lehet venni és amig az aperitif elfogyasztása után lehet tálalni. Jóétvágyat
.

vadsolya mondta:

Hmm hát elég jól néz ki!:)

2010-09-15 09:22:35

vadne67 mondta:

Totóka te ilyet is tudsz???

2010-09-17 20:00:48

totiusz mondta:

Rejtett tehetség vagyok:))

2010-09-18 10:59:30

Vendég

Anonimus mondta:

Hát oszt most hova sz*rjak köcsögg, hogy te ilyet is tudsz? Ennél a sz*rom is jobban néz ki b*zdmeg. Én meg olyan tehetséges vagyok, hogy lecsókolbászból sz*rt is tudok csinálni. Űűűhaaaa...

2012-07-21 15:11:28

Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: