Belépve mint:

kilépés
10
Egyszerű
Közepes
  • 1 adag espresso kávé
  • 1 kiskanál méz
  • 1, 5 dl tej
  • fahéj

Csíkos fahéjas kávé

A mézet egy átlátszó üvegpohár aljára csurgatjuk, ráöntünk fél dl hideg tejet. 1 dl tejet felhabosítunk (egyszerű kézi tejhabosítóval is lehet), ezt is ráöntjük a pohárban lévőkre. Végül elkészítjük az espresso kávét és forrón a pohárba öntjük.
A hideg-forró találkozásánál szépen elválnak az alapanyagok. Tetejére fahéjat szórunk.
Gusztusos, ínycsiklandozó kávé, ami a mindennapok része is lehet, de ha vendégek vannak nálad, ők is örülnek nagyon, ha így tálalod a kávéjukat.
.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: