Belépve mint:

kilépés
180
Átlagos
Közepes
  • 4 pupos ek liszt
  • ecet, so, bors
  • fel piroshusu paprika
  • 7 dl tejfol
  • 10 gerezd fokhagyma
  • 1.5 kg elofozott pacal
  • eros husleves - marhacsontra

Pacal leves

Elso lepesben megfozom a marhahuslevest. Miutan kiszedem a zoldsegeket, hust, levet atszurom, majd beleteszem az apro csikokra vagott pacalt. Izesitem soval, borssal, az osszetort fokhagymaval es az apro kockara vagott paprikaval. Masfel-ket ora elteltevel (de ez a pacal allagatol fugg), ha a pacal mar puhara fott habarast keszitunk a lisztbol, tejfolbol es a leveshez adjuk. Ha besurusodott par ek ecettel savanyitjuk. A szine kedveert 1 db, a levesben fott, sargarepat reszelhetunk bele. Izles szerint ecetes csipospaprikaval es + 1-2 kanal tejfollel fogyasztjuk.
.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: