Belépve mint:

kilépés
60
Átlagos
Közepes
  • 8.tojás, 1csom.sütőpor, 8.ek.liszt, 8.ek.cukor
  • 5dl hullala20, dkg cukor, 2csomag vaniliapuding, 1üveg meggy .2csomag meggy ízű boleró por.
  • csoki dara, pár szem dió

Feketeerdő torta

Egy nyolc tojásos piskótát sütünk.Majd ha kihűlt középen három lapba vágjuk.
Krém:
A meggy lét és még 5dl vizet,csomómentesre kavarjuk a vanilia pudinggal,a cukorral és a boleró porral.Majd felrakjuk főni,folyamatos keverés mellett sűrűre főzzük,Amíg a krém egy kicsit hűl
azalatt a hullalát kemény habbá verjük!! A megyett a pudingos bolerós krémhez kavarjuk!!
Meg töltjük a torta lapokat!!
1-lap meg kenjük a meggyes krémmel majd a tejszínhabbal rá helyezzük a
2-lapot ezt is meg kenjük ugyan úgy mint az előzőt!!
3-lap az egészet be vonjuk a maradék tejszín habbal!!
Díszítés:torta dara,pár szem dió, magozott meggy tetszés szerint!!
tipp Én most a meggy helyett kockázott csokoládét használtam!!
.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: