Belépve mint:

kilépés
10
Átlagos
Közepes
  • 30 dkg tehéntúró, 20 dkg tömlős krémsajt,
  • 10 dkg juhtúró, 10 dkg vaj, 4 gerezd fokhagyma,
  • só, bors ízlés szerint, petrezselyem,
  • 1-2 kanál tejföl

Túrós-sajtos kenő

A tejföl kivételével minden hozzávalót egy keverőtálba teszünk, és alaposan kikeverjük. A sóval és borssal óvatosan bánjunk, inkább először kevesebbet használjunk, és érdemes kóstolni, hogy igényel-e még fűszerezést. Ha nem elég lágy, könnyen kenhető a krém, akkor keverjük bele a tejfölt. Néhány órára tegyük a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek. Jó étvágyat hozzá!
tipp Pirítósra kenve nagyon finom gyors vacsora.
.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: