Belépve mint:

kilépés
50
Átlagos
Közepes
  • főtt füstölt hús,
  • néhány főtt tojás, vaj, só
  • paprika, paradicsom, póréhagyma
  • ízlés szerint torma, bors, mustár
  • annyi paprikás felvágott, amennyi fél tojás van

Tulipános tál

A főtt tojásokat megtisztítjuk, kettévágjuk, a sárgáját kiszedjük egy tálba. Összetevőjük, hozzákeverünk egy kis vajat, izésítjük a hozzávalókkal és jól kikeverjük. A kihűlt főtt húst vékony szeletekre vágjuk, és egy tálon szépen elrendezzük. A póréhagymát hosszában vékonyra vágjuk, ezek lehetnek a tulipánok szárai. A tojások sárgáját egy nyomózsákba rakjuk, majd a tojások hasába kis kupacokat nyomunk belőle. Minden egyes kis halomra teszünk egy kis "felvágottrózsát". A tulipánfejecskéket szépen elhelyezzek a tálon és paprikával, paradicsommal díszítjük. Jó étvágyat!
tipp Nagyon mutatós, ha vendégeket várunk, biztosan elnyerjük tetszésüket :))
.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: