Belépve mint:
60
Egyszerű
Közepes
2
0
2860
2
- 4 db tojás, 4 ek. cukor, 6 ek. liszt
- fél csomag sütőpor, 1 ek. rum aroma , dió, tej
- 1-1csomag főzés nélküli vaníliaés csokis pudingpor
Somlói galuska
Elkészítése:A tojás fehérjét külön veszem a sárgájától és habbá verem,majd a sárgáját jól kikeverem a cukorral.A kikevert cukros sárgájához hozzáadom a lisztet amibe már bele kevertem a sütőport,rumot majd hozzáadom a tojás fehérjét amit nagyon óvatosan keverem hozzá hogy ne törjem nagyon a habot.Majd tű próbáig meg sütőm. A pudingokat a leírásnak megfelelően elkészítem, tehát a tejjel kikeverem. Ha kihűlt a piskóta akkor kockákra vágom, fele piskótát vissza teszem a tepsibe és ráöntöm a csoki pudingot és meg szórom darált dióval majd rá a másik piskóta kockák amire rákenem a vanília pudingot,amit megszórok újra durvára vágott dióval. Tálaláskor kiszedünk belőle, amit egy kistányérra teszünk, tejszínhabot nyomunk rá és csokiöntetet is csurgathatunk rá.

Speedy ...... mondta:
Egyszerű és nagyszerű !!!! Köszönöm szépen :)2013-12-24 11:19:37
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: