Belépve mint:

kilépés
60
Átlagos
Közepes
  • 50 dkg csirkemell, 1 nagy fej vöröshagyma,
  • só, bors, fokhagyma, 2 kk. pirospaprika
  • 4 nagy fej krumpli, olaj

Brassói aprópecsenye csirkemellből

A vöröshagymát apróra vágjuk. A húst is kb 1,5 centis kockákra vágjuk. 2-3 ek olajon megdinszteljük a hagymát, rádobjuk a húst, sózzuk, ízesítjük a borssal és ráreszeljük a fokhagymát. Fehéredésig sütjük, ekkor hozzáadjuk a pirospaprikát. Addig pároljuk saját levében, amíg a hús puha lesz. Ekkor levesszük a fedőt és zsírjára sütjük.
A krumplit kockára vágjuk és egy nagy serpenyőben meg sütjük. Végül a húst óvatosan összekeverjük a krumplival és forrón tálaljuk.
.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: