Belépve mint:

kilépés
10
Egyszerű
Közepes
  • 25 dkg háztartási keksz
  • 15 dkg porcukor
  • 10 dkg vaj
  • 2 evőkanál kakaópor
  • 1 dl tej
  • Külön
  • 25 dkg háztartási keksz
  • 15 dkg porcukor
  • 10 dkg vaj
  • kb.fél üveg dr.Oetker mandula aroma
  • zöld színű ételszínezék

Marcipános keksz szelet

Külön elkészítjük a kakaós és marcipános masszát, majd egy zsírpapíron kinyújtjuk sodrófával a kakaós masszát kb. 1-1,5 cm-es vastagságban, utána a marcipános masszát, amit a kakaósra helyezünk. Az étcsokit kis lángon harmadannyi margarinnal nagyon lassú tűzön megolvasztok, és a marcipános masszára kenem. Megvárom, míg a csoki a tetején megdermed, majd kb. 2 x 2 cm-es kis kockákra vágom.
tipp Ne öntsünk bele sok aromát és ételszínezéket mert a massza könnyen elvizesedik,amitől nem lehet felszeletelni a süteményt!
.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: