Belépve mint:

kilépés
25
Egyszerű
Alacsony
  • 250 g mascarpone
  • fél kg csiperke gomba
  • 5 gerezd fokhagyma
  • friss bazsalikom
  • fél dl fehérbor
  • reszelt parmezán sajt

Mascarponés gombamártásba forgatott tészta

A gombát megtisztítjuk, majd apró darabokra vágjuk. A gombát és a karikákra vágott fokhagymát kevés olívaolajon átsütjük, (4-5 perc) sózzuk, borsozzuk, majd kb. fél deci fehér borral felöntjük. Egyet kettőt kavarunk rajta, majd hozzáöntjük a mascarponét az apróra tépkedett bazsalikommal egyetemben. Főzzük még 7-8 percig, adjunk hozzá kevés reszelt parmezánt, majd kavarjuk össze a lefőtt tésztával és tálaljuk melegen.

.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: