Belépve mint:
25
Egyszerű
Alacsony
16
10
12000
0
- 250 g mascarpone
- fél kg csiperke gomba
- 5 gerezd fokhagyma
- friss bazsalikom
- fél dl fehérbor
- reszelt parmezán sajt
Mascarponés gombamártásba forgatott tészta
A gombát megtisztítjuk, majd apró darabokra vágjuk. A gombát és a karikákra vágott fokhagymát kevés olívaolajon átsütjük, (4-5 perc) sózzuk, borsozzuk, majd kb. fél deci fehér borral felöntjük. Egyet kettőt kavarunk rajta, majd hozzáöntjük a mascarponét az apróra tépkedett bazsalikommal egyetemben. Főzzük még 7-8 percig, adjunk hozzá kevés reszelt parmezánt, majd kavarjuk össze a lefőtt tésztával és tálaljuk melegen.Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: