Belépve mint:
40
Egyszerű
Közepes
2
2
3312
1
- cheddar sajt
- 3 gerezd fokhagyma
- 6 db bolti réteslap
- fél kg erdei gomba
- 80 g mascarpone
Erdei gombával töltött batyu
A gombát megtisztítjuk, majd apró darabokra vágjuk. A gombát és a karikákra vágott fokhagymát kevés olívaolajon átsütjük, (4-5 perc) sózzuk, borsozzuk. Adjuk hozzá a mascarponét és főzzük még kb. 4-5 percig.A rétes lapokat egyenként felolvasztott vajjal átkenem. Három réteg elég egy batyu vastagságnak. A rétest 10-11 cm-es négyzetekre vágjuk, mindegyik közepébe egy kis gombás tölteléket halmozzunk, ezek tetejére egy kis reszelt cheddar sajtot szórunk. Alulról felfelé az ujjainkkal összenyomva, batyut formázunk, majd egy tepsire rakva tojással a tetejüket megkenve, készre sütjük.


Betti mondta:
Isteni.:)))2013-11-27 15:10:30
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: