Belépve mint:

kilépés
35
Átlagos
Közepes
  • liszt
  • tej, burgonya, zsír
  • fokhagyma, májusi saláta, víz, só, bors

Májusi salátafőzelék

A májusi salátát laskára vágjuk, sós, fokhagymás vízben főzzük.Borsozzuk, cikkekre vágott burgonyát teszünk hozzá.Világos rántással besűrítjük és pár kanál tejfölt vagy tejet öntünk rá.Egyet forraljuk!Ugyanígy készül az édes káposzta főzelék, csak a rántásba pirospaprikát is teszünk és köménymaggal ízesítjük.
tipp Süthetünk mellé oldalast vagy natúr hús szeletet.
.

csakfinoman mondta:

Nagyon finom főzeléket készíthetünk a Májusi salátából kínálhatunk mellé sült oldalast vagy akár kötözött sült csülök szeleteket.A fokhagymával bánjunk óvatosan ne vigyük túlzásba. :)

2013-05-29 10:49:42

Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: