Belépve mint:

kilépés
40
Egyszerű
Alacsony
  • 50 dkg zöldborsó
  • 4 szál sápgarépa
  • 1 leves kocka
  • so, bors, piros paprika
  • zöldpetrezselyem
  • 1 nagy tojas bagy 2 darab kis tojas
  • griz (buzadara)
  • olaj

ZÖLDBORSÓLEVES GRIZGALUSKÁVAL

A sargarepat felszeletelem,es keves olajon megparolom
Hozzaadom a zöldborsót is, es egyutt is parolom egy keveset...lehetoleg ne suljon le...
Felontom annyi vizzel amennyi levest akarok kesziteni
Beleteszem a sot,borsot,piros paprikat es a leveskockat
Kozben elkeszitem a grizgaluskat
A tojast felverem es annyi grizet keverek hozza, hogy kozepes surusegu masszat kapjak
Amikor a zoldseg mar szinte puha, akkor beleszaggatom a galuskat es keszre fozom
A vegen megszorom zoldpetrezselyemmel...
.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: