Belépve mint:

kilépés
90
Átlagos
Közepes
  • 0, 5 kg sertescomb
  • 0, 8 kg savanyú szálas káposzta
  • 1 nagy fej hagyma
  • 2 cikk fokhagyma (elhagyhato)
  • 1 kiskanal orolt komeny
  • so, bors, piros paprika
  • olaj

SZÉKELYKÁPOSZTA

A kaposzta ha nagyon sos,akkor atmossuk
A hust kockakra vagjuk
A hagymat megpucoljuk es azt is kockakra vagjuk
Az olajban uvegesre paroljuk a hagymat,es hozzaadjuk a kockazott hust,egyutt is paroljuk ameddig a hus kifeheredik
Hozzaadjuk a fuszereket,sot csak akkor ha, a kaposzta nem eleg sos,borsot,piros paprikat,es az aprora zuzott fokhagymat
Felontjuk annyi vizzel,hogy ellepje a hust,es fozzuk kozepes tuznel
Egy masik edenyben keves olajat teszunk,bele tesszuk a kaposztat,vizet adunk hozza es parolni tesszuk,kozben bele kavarunk
Amikor a hus,es a kaposzta is szinte puha,akkor osszeontjuk,hozza tesszuk a komenyt,ha kell,akkor potoljuk vizzel es keszre fozzuk...
.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: