Belépve mint:

kilépés
80
Átlagos
Magas
  • 30 dkg sárgaborsó
  • 3 szál sárgarépa
  • 1 kissebb fej hagyma
  • 2 cikk fokhagyma
  • só , bors (ízlés szerint)
  • pirospaprika fuszer
  • 1 leves kocka
  • 2 csapott evőkanál liszt
  • olaj a hagyma parolasahoz

SÁRGABORSÓ LEVES

A sargaborsot este beaztattam, es masnap odatettem foni.
Amikor felig megpuhult hozzatettem a felszeletelt sargarepat.
Soztam, borsoztam es beletettem a leveskockat.
Kozben ekeszitettema rantast.
Az aprora vagott hagymat,fokhagymat, olajban uvegesre paroltam, hozzaadtam a lisztet, es kis ideig kavargattam.
Utana raszortam a piros paprikat.
Amikor megpuhult a borso, akkor hozzaadtam, a keves vizzel csomomentesre kavart hagymas-fokhagymas rantast.
1-2 percig foztem egyutt.
Kockakra vagott piritott kenyerrel talatam.
.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: