Belépve mint:

kilépés
60
Átlagos
Közepes
  • 1 nagy fej karfiol
  • 4-5 tojas
  • liszt
  • zsemlemorzsa
  • so
  • bors
  • vegeta
  • olaj

RANTOTT KARFIOL

A karfilot rozsaira szedem
Vegetas vizben felpuhara fozom
Leszurom es hagyom kisse hulni
A tojasokat felverem,sozom es borsozom
En a lisztet osszekevertem a zsemlemorzsaval
Kezdem panirozni
Elore a lisztes zsemlemorzsaba majd a tojasba es ismet a lisztes szemlemorzsaba
Nem nagyon forro olajba tesszuk sulni
Lehetoleg legyen annnyi olaj a labasba,hogy szinte takarja a karfiol darabokat
Korites melleje: ki amit szeret...en most szalma krumplival es fokhagyma kremmel talaltam
FOKHAGYMA KREM:
majonez+tejfol+fokhagyma+so+bors
.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: