Belépve mint:

kilépés
120
Átlagos
Magas
  • 0, 6 kg szemes paszuly
  • valamilyen füstölt, husos csont (nalam oldalas)
  • so, bors, piros paprika
  • tárkony
  • ecet
  • A rántáshoz :
  • 1 kis fej hagyma
  • 3 evokanal olaj
  • 2 evokanal liszt

PASZULYLEVES

A paszulyt nehany orara beaztatjuk
Addig megfozzuk a fustolt hust
A hus visszamaradt leveben megfozzuk a paszulyt,ha szukseges,akkor vizzel potoljuk,attol fugg,hogy mennyi levest akarunk fozni
Amikor felig megfott,akkor bele tenni a fokhagymat, sot,borsot
Kozben elkesziteni a rantast
A hagymat aprora vagni es az olajban uvegesre parolni,beletenni a lisztet es amikor pirulni kezd,akkor felrehuzni es beleszorni a piros paprikat es jol elkeverni,utana,keves hideg vizzel csomomentesre keverni es lassan,allando kavaras mellett a levesbe adagolni
Ekkor beletenni a tarkonyt es meg nehany percet fozni,hogy a rantassal is osszefojjon
A vegen, beletenni az aprora tepkedett, fott,fustolt hust,es izles szerint ecettel savanyitani...

.
Vendég

Móni mondta:

Nagyon finomak a sütieid ,már többet is kipróbáltam!

2015-08-21 14:27:57

cirmicica mondta:

Koszi szepen...:)

2015-08-21 21:47:18

Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: