Belépve mint:

kilépés
60
Átlagos
Közepes
  • 1 nagy fej karfiol
  • 5 dkg vaj
  • 2 evokanal liszt
  • 3 dl tej
  • 2 dl tejföl
  • 3 tojás
  • so, bors, keves vegeta
  • zsemlemorzsa
  • reszelt sajt a tetejére

KARFIOL BESAMEL MARTASSAL

A karfiolt megfozom vegetas vizbe,nem nagyon puhara mert a sutobe is puhul
Elkeszitem a besamel martast...
A vajat felolvasztom,beleteszem a lisztet es megkeverem,nem kell barnitani
Lehuzom a tuzrol es hozza ontom a hideg tejet...
Visszateszem a tuzre es tejfol surusegure fozom...
Hozza adom a fuszereket...
Mikor kisse hul,akkor hozza adom a felvert tojasokat es a tejfolt...
A karfiolt leszurom...
Egy jenai edenyt kivajazok es megszorom zsemlemorzsaval...
Belerakom a karfiol rozsakat es ra ontom a besamelt...
Sajtot reszelek a tetejere es sutobe teszem amig kezd pirulni a teteje...
.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: