Belépve mint:
60
Átlagos
Közepes
3
0
1571
0
- 1 nagy fej karfiol
- 5 dkg vaj
- 2 evokanal liszt
- 3 dl tej
- 2 dl tejföl
- 3 tojás
- so, bors, keves vegeta
- zsemlemorzsa
- reszelt sajt a tetejére
KARFIOL BESAMEL MARTASSAL
A karfiolt megfozom vegetas vizbe,nem nagyon puhara mert a sutobe is puhulElkeszitem a besamel martast...
A vajat felolvasztom,beleteszem a lisztet es megkeverem,nem kell barnitani
Lehuzom a tuzrol es hozza ontom a hideg tejet...
Visszateszem a tuzre es tejfol surusegure fozom...
Hozza adom a fuszereket...
Mikor kisse hul,akkor hozza adom a felvert tojasokat es a tejfolt...
A karfiolt leszurom...
Egy jenai edenyt kivajazok es megszorom zsemlemorzsaval...
Belerakom a karfiol rozsakat es ra ontom a besamelt...
Sajtot reszelek a tetejere es sutobe teszem amig kezd pirulni a teteje...
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: