Belépve mint:

kilépés
60
Átlagos
Alacsony
  • 1 nagy fej karfiol
  • 4 szál sápgarépa
  • 1 szál feherrepa
  • 1 kisfej zeller
  • 1 piros paprika
  • 1 kisfej hagyma
  • so, bors, keves vegeta
  • 2 evokanal levesbe valo aproteszta

KARFIOLLEVES

A hagymat aprora vagtam
A megtisztitott karfiolt rozsaira szedtem
A megtisztitott zolsegeket kettobe vagtam es felszeleteltem,a piros paprikat kockakra vagtam
Keves olajban megparoltam egyutt, a hagymat, a felszeletelt zoldsegeket,a felkockazott piros paprikat
Soztam,borsoztam,vegetaztam (vegeta elhagyhato)
Felontottem vizzel (ki amilyen surure akarja a levest), en,kb. 2 literrel
Amikor a zoldsegek puhulni kezdtek,hozzaadtam a rozsaira szedett karfiolt
Az utolso percekben hozzaadtam a levesbe valo aprotesztat
Nehany percig meg foztem,utana elzartam a tuzet
A legvegen megszortam aprora vagott peterzselyemzoldel...

.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: