Belépve mint:

kilépés
60
Átlagos
Magas
  • 50 dkg sertéscomb
  • 50 dkg gomba ( fagyasztott)
  • 1 nagy fej hagyma
  • olaj
  • 1 leves kocka (elhagyhato)
  • só, bors, kalocsai pirospaprika ( izlés szerint)
  • 1 evőkanál liszt

Gombás sertéspörkölt

A hagymát apróra vágom, és a húst felkockázom
Olajban a hagymát üvegesre párolom, hozzaadom a felkockázott húst,és együtt is párolom kevés ideig
Fűszerezem só, bors,kalocsai pirospaprika, összekeverem felöntöm, vizzel és lassu tűzön félig megpuhitom
Utána hozzadom a gombát és tovább főzőm
Amikor szinte kész van, akkor behabarom a kevés vizzel elkevert liszttel
Sült krumplival tálaltam

tipp Fokhagymát adhatunk hozza...
.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: