Belépve mint:

kilépés
40
Egyszerű
Közepes
  • sargarepa(murok)
  • fehér repa
  • zeller
  • krumpli
  • zoldborso(konzerv vagy fagyasztott)
  • so, bors
  • 1 leves kocka (a zoldsegek fozesehez)
  • 2 tojas sargaja
  • olaj
  • 1 kis doboz tejföl (elhagyhato)
  • ecetes uborka
  • mustár

FRANCIA SALATA (SALATA DE BOEUF)

Mennyiseget nem irok,mert nem tudom...
A sargarepabol van tobb...
A sargarepat,feher repat,zellert, foni teszem,1 leves kockaval es keves soval
Amikor felig megpuhult hozza teszem a megtisztitott,egeszben hagyott krumplit(igy a krumplit,nem kell kulon megfozni,es az ize is jobb lesz)
Amikor a zoldsegek kihultek,akkor apro kockakra vagom,hozza adom a zoldborsot(ha fagyasztottat hasznalok,akkor azt is megfozom egy kulon edenyben) a szinten kockakra vagott ecetes uborkat...
Majonezet keszitek
Tojas sargahoz egy teas kanal mustart teszek,elkeverem, majd aprankent,kis mennyisegben adagolom hozza az olajat(kezi mixerrel is lehet)
Ha tobb majonezre van szuksegem,akkor 2-3 tojas sargabol keszitem
A zoldsegeket izles szerint,sozom,borsozom...
Majd vegul hozza keverem a majonezt,es a tejfolt...
Hutobe tenni legalabb 1 orat...


.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: