Belépve mint:

kilépés
60
Átlagos
Közepes
  • Tészta: 4 tojás, 15 dkg p.cukor, 1/2 cs. sütőpor,
  • 3 rumpuncs ízű pudingpor.
  • Krém:6 dl tej, 2 vaniliáspuding, 20 dkg margarin,
  • 15 dkg p.cukor, 1 vaníliás cukor,
  • +étcsoki.

Lisztmentes szelet

A tojásokat szétválasztjuk.Tojásfehérjét a cukorral habbá verjük,egyesével hozzákeverjük a sárgákat majd pudingporba ( lehet bármilyen ízű,de szerintem ez a finomabb) elkevert sütőport is hozzáadjuk és jól kikeverjük (dolgozhatunk végig géppel). 20x32-es tepsit kibéleljük szilikonos sütőpapírral és előmelegített sütőbe 175 fokon készre sütjük.A krémhez a pudingot elkészítjük szokásos módon,a margarint a cukorral habosra keverjük majd a kihűlt pudinggal összekeverjük.A kihűlt tésztát kettévágjuk,megtöltjük a krémmel,tetejét is bevonjuk vele. 1 tábla étcsokit gőz felett megolvasztunk,fémtálcára öntjük,vékonyan elkenjük,lehűtjük.Spakli v. kés segítségével csoki kérget készítünk,ezzel díszítjük.
.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: