Belépve mint:

kilépés
60
Átlagos
Közepes
  • Tészta: 6 tojás, 25 dkg liszt, 25 dkg cukor,
  • 1/2 sütőpor, 1 csipet só, 6 evők. étolaj.
  • Krém: 25 dkg mascarpone, fél l tejszín,
  • 2 citrom (héja, leve), 15 dkg cukor.
  • Csokis réteg: 25 dkg margarin, 15 dkg cukor,
  • 10 dkg olvasztott étcsoki.

Kosár torta

6 tojásos piskótát készítünk szokásos módon.Torta forma (23 cm ) alját kibéleljük sütőpapírral,180 fokon sütjük. A krémhez az összes hozzávalót habosra keverjük (kemény állaga lesz). 3 lapra vágjuk a piskótánkat,krémmel megtöltjük.A külső réteghez az étcsokit gőz felett felolvasztjuk,a margarint a cukorral habosra keverjük és bele csurgatjuk az olvadt csokit, jól kikeverjük.Kicsit pihentetjük a krémet a hűtőbe,majd kosár fonással bevonjuk a tortánkat.
.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: