Belépve mint:

kilépés
60
Átlagos
Közepes
  • 25 dkg natúr krémsajt, 20 dkg háztartási keksz,
  • 1 mokkáskanál őrölt fahéj, 10-15 dkg margarin,
  • 2 dl tejszín, 5 dkg cukor 5 dkg liszt 3 tojás,
  • gyümölcsök

Gyümölcsös sajttorta

ELKÉSZÍTÉS:
Felmorzsolom a kekszet, majd hozzákeverem a fahéjat. Megolvasztom a margarint (annyit kell hozzá h jól eltudjuk dolgozni a kekszet), majd összekeverem a morzsával. Egy evőkanál hátával a 26 centis formában szépen eldolgozom a masszát.

Előmelegítem 180 fokra a sütőt.

Kemény habbá verem a tejszínt, majd a liszthez keverem a cukrot. Krémes masszává keverem a krémsajtot a tojással és a cukros liszttel, majd a tejszínhabba forgatom. A formába simítom, majd nagyjából háromnegyed órán át sütöm.Ha égetné a tetejét,tegyünk rá alufóliát.

Miután kihűlt, tetszés szerint gyümölccsel, mentalevelekkel díszítem.Porcukrozom.
.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: