Belépve mint:
60
Átlagos
Közepes
2
0
1211
0
- Tészta: 5 tojás, 6 pupos evőkanál cukor,
- fél dl olaj, 4 pupos evőkanál liszt, 1 sütőpor,
- 4 csapott evőkanál kakaópor,
- Töltelék: 1 puncs, 1 vaniliás pudingpor, 3-3 pupos
- evőkanál cukor, 10-10 dkg margarin,
- 4-4 dl tej,
- kimagozott cseresznye, félbe vágva.
2 pudingos cseresznyés piskóta
A tojást a cukorral és az olajjal kikeverjük,majd hozzá keverjük a sütőporos lisztet és a kakaóport.Előmelegített sütőbe,olajozott,lisztezett tepsibe (kb.30-35 percig sütjük).Ha kihűlt kivesszük a tepsiből és a tetejét levágjuk (vékonyabb legyen mint az alja). Elkészítjük a kétfajta pudingot.A 4 dl tejjel szokásos módon elkészítjük az egyik pudingot,majd a másikat is.Mikor kihűltek mindegyikhez hozzá keverem a margarint.A piskótára rákenem a puncspudingot majd erre sorba ráhelyezem a cseresznye darabokat, utána rákenem a vaniliáspudingot.Ráhelyezem a piskóta tetejét és porcukorral megszóróm.Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: