Belépve mint:
30
Átlagos
Alacsony
3
0
1951
3
- 8 db tojás
- 50 dkg (valamilyen) gomba
- 1 db vöröshagyma
- 1 csokor petrezselyem
- 10 dkg vaj
- só, bors
Tordai gombás tekercs
A tojás fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük, majd hozzákeverjük a sárgáját és 4 db tojáslepényt sütünk belőle, vajjal kikent palacsinta sütőben. (szerintem érdemesebb nagy serpenyőben, nem palacsinta sütőben sütni és nem az egész serpenyő nagyságát igénybe venni, mert a forgatásnál szükség lesz egy kis plusz helyre) NAGYON világos barnára kell sütni a lepényeket, mert ami egy kicsit is sötétebb, az már kesernyés(a képen láthatóak is azok voltak).A hagymát apró kockára, a gombát kisebb szeletekre vágjuk tisztítás után és 10 dkg vajon megpirítjuk. Friss petrezselyemmel, sóval, borssal ízesítjük.
A masszával megkenjük a lepényeket, szorosan feltekerjük és már fogyasztjuk is, melegen a legfinomabb. Főételnek is nagyon finom, de eredetileg pecsenye mellé van kitalálva.

Ritus mondta:
Én az alternatív megoldást választom, kipróbálom a brokkolisat :)2013-04-17 20:50:33
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: