Belépve mint:

kilépés
20
Egyszerű
Alacsony
  • 1 kiskanál ételízesítő
  • 1 csomag parajpüré (450g)
  • 3 db fokhagymagerezd
  • 1 dl tej
  • 1.5 evőkanál olivaolaj
  • 2 evőkanál (durum)liszt

Spenót csak egyszerűen

2 gerezd fokhagymát apróra törünk és az olívaolajon megpirítjuk. Rátesszük a parajpürét (ha fagyos még, akkor öntünk hozzá 0.5 dl vizet, hogy ne égjen le), hozzáadjuk a tejet, az ételízesítőt. Ha egyszer rottyant, hozzátesszük a lisztet és csomómentesre keverjük, majd a végén rátörünk még egy gerezd fokhagymát. Jól összekeverjük, 1-2 percig rotyogtatjuk.
.
Vendég

Esztike mondta:

Nagyon finom!

2018-02-10 11:58:25

Vendég

Esztike mondta:

Nagyon finom!

2018-02-10 11:58:27

Vendég

Esztike mondta:

Nagyon finom!

2018-02-10 11:58:42

Vendég

Esztike mondta:

Nagyon finom!

2018-02-10 11:58:43

Vendég

Esztike mondta:

Nagyon finom!

2018-02-10 11:58:49

Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: