Belépve mint:

kilépés
30
Egyszerű
Közepes
  • Néhány kelkáposzta levél
  • 1 doboz medvesajt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • (durum)liszt
  • olaj

Sajttal töltött kelkáposzta, új kollégák módra

Annyi szép levelet szedünk le a kelkáposztáról, ahány sajtunk van. Egy sajtot egy NYERS levélbe becsomagolunk, azzal a technikával, mintha töltött káposztát készítenénk, majd fogpiszkálóval megtűzzük, hogy ne nyíljon szét.
Ha készen vagyunk a csomagokkal akkor csak be kell panírozni és GYORSAN ki kell sütni. (a panírozás kicsit nehézkes, de megéri)
tipp Sonkás medvesajttal készítettem, de biztos, hogy bármilyennel isteni. Sőőőt, a barátom már virslit is ajánlott a következőbe :), bááár nekem pont a húsnélküliség miatt tetszik annyira.
.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: