Belépve mint:

kilépés
90
Átlagos
Közepes
  • 1 db nagy vöröshagyma
  • 12 db nagyobb gomba
  • 1 cs krémfehérsajt
  • 1 pohár tejföl
  • trapistasajt
  • olivaolaj, bors, kurkuma

Sajttal töltött gomba - Kriszta módra

A kockára vágott hagymát és a kockára vágott gomba szárakat az olajon megpirítjuk és borssal, illetve két csipet kurkumával ízesítjük. Ha kész, hozzáadjuk a kockára vágott krémfehér sajtot és óvatosan összeforgatjuk.
A megtisztított gombafejekbe töltjük a masszát, tejföllel megöntözzük és jócskán megszórjuk reszelt trapistasajttal.
Sütőpapíros tepsibe tesszük és aranybarnára sütjük kb. 50 perc alatt.
tipp Bármilyen körettel tálalhatjuk. Én jázminrizs és vadrizs keverékét készítettem hozzá. Isteni!
.

Szooke mondta:

A lényeg hogy sok legyen belőle, mert 5-6 gomba csak az ízlelésre elmegy olyan fincsi! :)

2013-05-10 19:20:32

Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: