Belépve mint:

kilépés
40
Átlagos
Közepes
  • 3 evőkanál (durum)liszt
  • 1 db leveskocka
  • 0.5 liter víz
  • 3 dl paradicsomlé
  • 1 db vöröshagyma
  • 50 dkg káposzta
  • 2-3 evőkanál cukor
  • 4 evőkanál (szőlőmag)olaj

Paradicsomos káposzta

Az apróra vágott hagymát és káposztát puhára főzzük a vízben, amit a leveskockával ízesítünk. Közben az olajon megpirítjuk a lisztet, ráöntjük a paradicsomlevet, rárakjuk a cukrot és összekeverjük. Ha megpuhult a káposzta, lassan kevergetés mellett hozzáöntjük a paradicsomleves masszát. Ha rottyant egyet, megkóstoljuk és ízlés szerint tovább ízesítjük.
tipp Mi fokhagymás fasírtot ettünk hozzá, Atlasz fasírtporból. Valami isteni volt!
.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: