Belépve mint:

kilépés
90
Egyszerű
Alacsony
  • 1 kg őzgerinc csont nélkül
  • Dijoni mustár
  • só, bors
  • 0, 3 l vörösbor
  • 0, 2 l víz
  • 1 dl olíva olaj

Őzsült

A húst 3 nappal az elkészítés előtt bepácoljuk: bőségesen megszórjuk sóval, borssal és vastagon bekenjük minden oldalát mustárral.
Teflonos serpenyőben az olajon minden oldalát megkérgesítjük(jól megsütjük), ezután hozzáöntjük a bort és a vizet, lefedjük és puhulásig pároljuk.
Köretként nagyon jól illik hozzá például a petrezselymes burgonya.
tipp Petrezselymes répával ugyanolyan finom volt, mint burgonyával és még különleges, illetve diétás is.
.

Szooke mondta:

Ez valami fenomenálisan ízletes!!!!

2013-05-10 19:21:39

Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: