Belépve mint:
40
Egyszerű
Közepes
2
0
3458
0
- 1 kg tengeri halfilé
- 4 marék rizs, 1 marék szezámmag, zöldborsó és káposzta
- 1 db vöröshagyma, fehérrépa, répa
- tengeri só, (reform) ételízesítő, bors, citromfű
- 3 evőkanál olívaolaj
- egy kevés vaj
- 0.5 dl víz
Hal zöldséges rizs ágyon
A tepsi alját kikenjük vajjal és eloszlatjuk rajta a rizst(nem főzzük meg!!!). A zöldségeket apróra vágjuk egy külön tálban összekeverjük és eloszlatjuk a rizs tetején. Megszórjuk egy kevés ételízesítővel és tengeri sóval.A halfilék mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk, citromfüvezzük és a zöldségre helyezzük. Meglocsoljuk olívaolajjal megszórjuk a szezámmaggal majd alá öntjük a fél dl vizet.
Alufóliával lefedjük és a sütőbe rakjuk.
Addig sütjük az alufóliával lefedve, míg a hal kienged. Utána levesszük az alufóliát és addig sütjük tovább míg a hal megpirul.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: