Belépve mint:

kilépés
40
Egyszerű
Közepes
  • 35 dkg gomba
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 2 ek. (kókusz)olaj
  • 10 dkg trapistasajt
  • tej
  • 4 db zsemle
  • só, bors, majoranna

Gombával töltött zsemle

Az apróra vágott hagymát megdinszteljük az olajon, majd rádobjuk a felszeletelt gombát és megpároljuk.
Közben kalapot vágunk a zsemléknek és kicsipkedjük a belsejüket.
Ha a gomba megpuhult hozzáadjuk a zsemlék belsejét, a lereszelt sajt felét, illetve a fűszereket ízlés szerint.
A zsemléket megforgatjuk tejben, hogy átnedvesedjen, de ne essen szét és sütőpapíros tepsibe teszem mind a négyet, majd megtöltöm őket a gombával. Mielőtt ráteszem a zsemle kalapjait még 3-3 evőkanál tejet öntök a töltelékre.
A kalap felhelyezése után megszórom őket a maradék reszelt sajttal és max. hőfokon kb. 25 perc alatt világos barnára sütöm.
.
Vendég

ANDI HOLLÓSI VERES mondta:

KIFOGOM PRÓBÁLNI, BIZTOS, HOGY NAGYON FINOM LESZ!!!!!

2014-11-19 14:35:46

Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: