Belépve mint:

kilépés
30
Átlagos
Közepes
  • 4 bögre (volkorn)tészta
  • 40 dkg sampion gomba
  • 2 db vöröshagyma
  • 4 db fokhagymagerezd
  • 5 evőkanál (oliva)olaj
  • ételízesítő, őrölt bors
  • 4 db (light)lapkasajt

Gombás-fokhagymás tészta

A tésztát megfőzöm.
A nagyobb darabokra vágott gombát és hagymát roppanósra párolom, ételízesítővel és őrölt borssal ízesítem úgy, hogy a bors kiérződjön. Ha marad alatta leve, azt leöntöm. Ezután az olajon pirítom néhány percig, közben ráteszem az apró kockákra vágott fokhagymát. Ha már jól összeforgattam, ráteszem a tésztát és az apró kockákra vágott sajtot. Addig kevergetem, míg a sajt elolvad és már tálalom is.
tipp A fokhagymamániások őrölhetnek rá pluszban szárított fokhagymát. Az az igazi! :)
.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: