Belépve mint:
20
Egyszerű
Alacsony
3
0
2588
0
- 6 gerezd fokhagyma
- 1, 5 l víz
- 1 dl főzőtejszín
- 3 ek olaj
- (reform)ételízesítő, só, bors, őrölt szerecsendió
- 1 db húsleveskocka
- 2 ek liszt
Fokhagymakrémleves
Az áttört fokit az olajon megfonnyasztjuk, majd felöntjük a vízzel és hozzákeverjük a kettő kanál lisztet, amit kézi habverővel a legegyszerűbb csomómentesre keverni benne.Ha felforrt, ízesítjük a húsleveskockával, a sóval, az ételízesítővel, a frissen őrölt borssal és a szerecsendióval.
Elzárjuk alatta a tüzet, hozzá keverjük a tejszínt és már tálalható is.

Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: