Belépve mint:
40
Egyszerű
Közepes
1
0
2373
0
- 1 kiskanál őröltpaprika
- 2 kiskanál vegeta
- 0.75 kiskanál só
- 0.5 kiskanál bors
- 3 marék zöldborsó, 2 marék csipetke
- 1 db fehérrépa
- 2 db répa
- 1 db vöröshagyma
- 1.75 liter viz
- 2 evőkanál olaj
Borsóleves
Az olajon 10-15 percig pároljuk a kockára vágott hagymát, a borsót és az apróra vágott zöldségeket. Ezután rárakjuk a vegetát, a sót, a borsot és a paprikát. Jól összekeverjük, majd felöntjük a 1.5 liter vízzel. Addig főzzük, míg a zöldségek félkészre puhulnak, akkor hozzárakjuk a csipetkét és tovább főzzük, hogy minden megpuhuljon.Ha elkészült tehetünk bele egy-két csipetnyi apróra vágott petrezselymet, még finomabbá teszi.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: