Belépve mint:

kilépés
40
Egyszerű
Közepes
  • 1 kiskanál őröltpaprika
  • 2 kiskanál vegeta
  • 0.75 kiskanál só
  • 0.5 kiskanál bors
  • 3 marék zöldborsó, 2 marék csipetke
  • 1 db fehérrépa
  • 2 db répa
  • 1 db vöröshagyma
  • 1.75 liter viz
  • 2 evőkanál olaj

Borsóleves

Az olajon 10-15 percig pároljuk a kockára vágott hagymát, a borsót és az apróra vágott zöldségeket. Ezután rárakjuk a vegetát, a sót, a borsot és a paprikát. Jól összekeverjük, majd felöntjük a 1.5 liter vízzel. Addig főzzük, míg a zöldségek félkészre puhulnak, akkor hozzárakjuk a csipetkét és tovább főzzük, hogy minden megpuhuljon.
Ha elkészült tehetünk bele egy-két csipetnyi apróra vágott petrezselymet, még finomabbá teszi.
.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: