Belépve mint:
90
Egyszerű
Közepes
1
0
1885
0
- 4 db csirkecomb
- 1 mokkáskanál só
- 1 kávéskanál kakukkfű
- 1 kávéskanál rozmaring
- 1 kávéskanál majoranna
- 1 nagyobb csipet őrölt bors
- olaj a kenéshez
Grillezett csirkecomb
1. A csirkecombokat alaposan mossuk meg, majd töröljük szárazra.2. Ez után kenjük be a combokat olajjal, majd dörzsöljük rá a sót.
3. Keverjük össze a fűszereket alaposan, majd szintén dörzsöljük rá az olajozott, sózott csirkecombokra egyenletesen. (Szükség esetén az olajat pótolhatjuk a dörzsölés során.)
4. 200 fokos sütőbe süssük addig, amíg az oldalai szépen megpirulnak, és a hús megpuhul.
Sütés közben néha locsoljuk meg a saját levével, illetve ha az egyik oldal megpirult fordítsuk meg a combokat.
A recept működik filézett csirkecomboknál, illetve egyéb csirke alkatrészeknél, sőt akár egy egész (kb. 1 kg 20 dkg) grillcsirkénél is!
Köretnek én hagymás tört krumplit készítettem, de krumpli püré, hasábburgonya vagy akár egy könnyű saláta is kínálható mellé!
Jó étvágyat kívánok!
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: