Belépve mint:
60
Egyszerű
Közepes
7
2
3678
0
- 1 vaníliás piskóta lap
- 1 kakaós piskóta lap
- 1 vanília puding
- fél liter tej
- 3 evőkanál cukor
- 2 csomag vaníliás cukor
- 25 dkg túró
- kb. 5 evőkanál házi eperdzsem
- fahéj, kakaópor a díszítéshez
Túrókrémszelet
A kihűlt piskótalapokat félbe vágom (mert négy emeletes lesz a süti).A vaníliapudingot elkészítem cukorral, ha kész, kihűlés után összekeverem a túróval. (Ha túl hígnak találjuk a krémet zselatint is keverhetünk hozzá.)
A rétegezést a fehér lappal kezdem, rákenem az elkészült krémet, rá az eperdzsemet, majd jöhet a barna lap, arra megint a krém és a dzsem, és így tovább...
Ha kész a maradék túrókrémmel körbevonom a "tortát".
Végül fahéjas kakaóporral díszítem.
Néhány órás pihentetés után szeletelve kínálom...
Jó étvágyat!

Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: