Belépve mint:
10
Egyszerű
Magas
3
0
3963
0
- dió (egy marék)
- mandula (egy marék)
- sótlan mogyoró (egy marék)
- mazsola (fél marék)
- méz (3-4 evőkanál)
- fahéj tetszés szerint
- 1 tasak vaníliás cukor
Mézes magok (Karácsonyi csemege)
A magokat sütőpapírral bélelt nagy tepsiben egyenletesen szétoszlatom, majd rácsurgatom a mézet, úgyhogy mindenhol érje a magokat. Rászórom a fűszert és a vaníliás cukrot és beteszem az előmelegített 180 fokos sütőbe néhány percre.Nagyon-nagyon hamar készen van, vigyázni kell, nehogy megégjenek a hozzávalók, mert akkor keserű lesz.
Ha kivettem a sütőből, megvárom míg kihűl és egy tálba halmozom (szét kell törni az összeragadt magokat).
Nagyon finom, iszonyat hamar elfogy... :) nálunk karácsony környékén nagy kincs...
Jó étvágyat!
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: