Belépve mint:

kilépés
10
Egyszerű
Magas
  • dió (egy marék)
  • mandula (egy marék)
  • sótlan mogyoró (egy marék)
  • mazsola (fél marék)
  • méz (3-4 evőkanál)
  • fahéj tetszés szerint
  • 1 tasak vaníliás cukor

Mézes magok (Karácsonyi csemege)

A magokat sütőpapírral bélelt nagy tepsiben egyenletesen szétoszlatom, majd rácsurgatom a mézet, úgyhogy mindenhol érje a magokat. Rászórom a fűszert és a vaníliás cukrot és beteszem az előmelegített 180 fokos sütőbe néhány percre.

Nagyon-nagyon hamar készen van, vigyázni kell, nehogy megégjenek a hozzávalók, mert akkor keserű lesz.

Ha kivettem a sütőből, megvárom míg kihűl és egy tálba halmozom (szét kell törni az összeragadt magokat).

Nagyon finom, iszonyat hamar elfogy... :) nálunk karácsony környékén nagy kincs...

Jó étvágyat!
.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: