Belépve mint:
30
Egyszerű
Közepes
3
0
2119
0
- 50 dkg gomba
- 1 db vöröshagyma
- 2 dl tejszín
- 3 dl víz
- 2 dl tej
- 1 db leveskocka
- Só
- Bors
- Friss petrezselyem
- Zsiradék
Gombakrémleves
A vöröshagymát megpucolom, felkockázom és kevés zsiradékon üvegesre pirítom. A gombát megmosom, és a hagymával együtt párolom. Amikor már levet eresztett a gomba, sózom, borsozom, hozzáadom a leveskockát, felöntöm vízzel, és a tejszínnel. Első rottyanás után botmixerrel krémessé keverem. Szükség szerint tejjel és tejföllel fellazítom.Friss petrezselyemmel, pirított kenyérkockával és reszelt sajttal tálalom.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: