Belépve mint:

kilépés
30
Egyszerű
Közepes
  • 50 dkg gomba
  • 1 db vöröshagyma
  • 2 dl tejszín
  • 3 dl víz
  • 2 dl tej
  • 1 db leveskocka
  • Bors
  • Friss petrezselyem
  • Zsiradék

Gombakrémleves

A vöröshagymát megpucolom, felkockázom és kevés zsiradékon üvegesre pirítom. A gombát megmosom, és a hagymával együtt párolom. Amikor már levet eresztett a gomba, sózom, borsozom, hozzáadom a leveskockát, felöntöm vízzel, és a tejszínnel. Első rottyanás után botmixerrel krémessé keverem. Szükség szerint tejjel és tejföllel fellazítom.
Friss petrezselyemmel, pirított kenyérkockával és reszelt sajttal tálalom.
.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: