Belépve mint:

kilépés
90
Átlagos
Közepes
  • 1 tojás a kenéshez
  • köménymag
  • 1 dl étolaj
  • 1 ek. cukor
  • 1/2 ek. só
  • 4 dl tej
  • 2, 5 dkg élesztő
  • 60 dkg liszt

Köménymagos kifli

Az élesztőt cukros tejben megfuttatjuk. A tészta hozzávalóit az olaj kivételével összedolgozzuk, majd az olajat apránként hozzádagasztjuk a tésztához. 3 cipóra osztjuk, kelesztjük.
Ha megkelt a tészta, kinyújtjuk és kb 8 részre vágjuk (háromszögekre). Megkenjük vékonyan olajjal, kicsi sóval megszórjuk, majd feltekerjük kifli formájúra. A tetejét megkenjük tojással, megszórjuk köménymaggal és forró sütőben sütjük.
.

W-oros mondta:

Jajjj de husik és biztosan finomak is! Csinálsz akkor is, ha találkozunk? :)

2012-10-12 17:54:43

Ritus mondta:

Csinálhatok ;) Mikor jöttök ? :)

2012-10-12 22:12:16

W-oros mondta:

Ezt a kérdést azért nem lett volna képem feltenni a helyedben, tekintettel arra, hogy még egyszer sem szakítottál időt, hogy eltold a képed mi felénk! :(

2012-10-13 16:17:56

Ritus mondta:

:D :D :P

2012-10-13 22:59:39

Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: