Belépve mint:
50
Egyszerű
Alacsony
2
0
9089
0
- Hozzávalók: 8 személynek: 80 dkg darált hús 1 fej hagyma 50 dkg hámozott paradicsom 5 dl paradicsomszósz 1 gerezd fokhagyma 30 dkg gomba pirospaprika só bors - bazsalikom 10 dkg reszelt trapista és füstölt össze keverve (1 kg) spagetti tészt
- friss bazsalikom
Milánói makaróni-tészta
Elkészítés:1. Az apróra vágott hagymát üvegesre dinszteljük, rátesszük a húst és fehéredésig pároljuk, majd hozzákeverjük a fűszereket.
2. Hozzáadju a hámozott paradicsomot, a paradicsomszószt, a zúzott fokhagymát és a szeletelt gombát, és készre főzzük. A végén reszelt parmezánt keverünk hozzá.
3. Kifőzzük a tésztát, leszűrjük, majd ráöntjük a szószt, és ízlés szerint reszelt sajttal tálaljuk.
Megjegyzés:
Ha lehet, én mindig friss paradicsomból készítem. A paradicsomok héján keresztben bevágást ejtek, és forró vízbe mártom őket, ezután kiveszem, picit hűlni hagyom, ezután könnyen lehúzható a héja.

Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: