Belépve mint:

kilépés
40
Egyszerű
Közepes
  • hozzávalók 4 főre 30 dkg csirkemell 10 dkg sárgarépa 5 dkg gyökér 5 dkg zöldborsó 20 dkg gomba olaj 1 ek liszt 0, 5 dl tejföl 1 cs petrezselyem tárkony citromlé só
  • Inkább mirelit zöld borsó és kukorica

-Tejfölös-Tejszines-Tárkonyos Csirke ragu leves-

Elkészítés:

A csirkemell-filét, a répát és a zöldségeket felkockázzuk.
Az olajon megpirítjuk a húst és a zöldségeket, majd vízzel felengedjük, sózzuk, fűszerezzük.
Hozzáadjuk a szeletelt gombát és a borsót.
Készre főzzük, tálalás előtt a liszttel, tejföllel behabarjuk, petrezselyemmel, tárkonnyal megszórjuk, citromlével utóízesíthetjük.
tipp 30-60 perc,4 főre, Vasárnapi ebéd
.
Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: