Belépve mint:

kilépés
60
Átlagos
Közepes
  • 15 dkg füstölt szalonna
  • 20 dkg sajt
  • 3 db paradicsom
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 kg csiperke gomba
  • 0, 5 kg karaj
  • 1 evőkanál friss petrezselyem
  • olaj

Sajtos rakott karaj gombával

A karajt felszeleteljük, vékonyra klopfoljuk, befűszerezzük és elősütjük. A vöröshagymát felkarikázzuk és a gombával kevés olajba megpároljuk, majd egy magasabb tepsibe rétegelve beletesszük az elősütött húst, a hagymás gombát és a vékony csíkokra vágott füstölt szalonnát. A tetejére ráöntjük az elősült hús szaftját, ráhelyezzük a karikákra vágott paradicsomot és kb. 35-40 percig sütjük, majd ráreszeljük a sajtot és visszatesszük a sütőbe míg a teteje megpirul. Tálaláskor petrezselyem zölddel díszítjük.
tipp A csiperke gombát bármely más, ehető erdei gombával helyettesíthetjük.
.
Vendég

Mártonné Gosztola Zsuzsanna mondta:

Köszönet a jó receptért,éppen most sül a sütőben,és biztos,hogy nagyon finom.

2015-02-10 11:17:43

Hozzászólás a recepthez
Hozzászóló neve: